Leestijd: 5 minuten

In de wereld van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) staat Loyalis bekend als een betrouwbare partner voor velen die zich willen beschermen tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Het is geen geheim dat ik een fervent voorstander ben van het afsluiten van een AOV, vooral voor zelfstandigen zonder personeel (zzp’ers), freelancers, en eigenlijk iedereen die niet onder een collectieve regeling valt. Mijn ervaring met AOV Loyalis is persoonlijk en gebaseerd op grondig onderzoek en talloze gesprekken met collega’s en professionals in de verzekeringsbranche.

Leer meer over arbeidsongeschiktheidsverzekering Loyalis

    • Loyalis biedt arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aan

    • Een arbeidsongeschiktheidsverzekering beschermt tegen inkomensverlies door ziekte of letsel

    • Het is belangrijk om een AOV te hebben voor financiële zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid.Welkom bij Insify: Verzekeringen zonder Gedoe

Speciaal voor Freelancers en Ondernemers

Vandaag Geregeld = Morgen Verzekerd

Ontdek de Voordelen van Insify en Regel je Verzekeringen zonder Gedoe.

Bereken je Premie ➜

Arbeidsongeschiktheid – Bekijk hoeveel jij kunt besparen op je AOV
Bedrijfsaansprakelijkheid – Regel je AVB al vanaf €7,95 per maand
Beroepsaansprakelijkheid – Ontvang in 2 minuten je verzekeringsbewijs

AOV Loyalis

De keuze voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een cruciale stap in het waarborgen van je financiële veiligheid. Loyalis, als onderdeel van de APG Groep, biedt niet alleen AOV’s aan maar zet zich ook in voor duurzame relaties met haar klanten door middel van persoonlijke aandacht en maatwerk. Dit is niet zomaar een loze belofte; het is een filosofie die ik zelf heb mogen ervaren. Van het eerste adviesgesprek tot de nazorg, Loyalis staat voor je klaar.

AOV Loyalis

Een aspect dat Loyalis onderscheidt, is hun benadering van klantenservice. Gedurende mijn traject met Loyalis was de ondersteuning die ik ontving zowel persoonlijk als professioneel. Dit is een zeldzaamheid in de verzekeringswereld, waar klanten vaak als nummers worden behandeld.

Insider Tip: Bij het kiezen van een AOV bij Loyalis, vraag specifiek naar hun unieke dekkingsmogelijkheden en flexibiliteit in het aanpassen van de polis aan jouw persoonlijke en professionele behoeften.

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Voor diegenen die nieuw zijn in de wereld van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, een AOV is een verzekering die je een uitkering biedt als je door ziekte of een ongeval niet meer kunt werken. Het is een financieel vangnet dat ervoor zorgt dat je niet zonder inkomen komt te zitten wanneer je door omstandigheden niet meer in staat bent je beroep uit te oefenen.

AOV Loyalis

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van Loyalis is ontworpen met de gedachte dat geen enkele professionele situatie hetzelfde is. Hun verzekeringen zijn aanpasbaar, waardoor je de dekking kunt krijgen die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Dit is vooral van belang voor zzp’ers en freelancers, die vaak geen toegang hebben tot een collectieve verzekering via een werkgever.

De beslissing om een AOV af te sluiten is een investering in je toekomst. Het is een stap die ik iedereen aanraad te overwegen, vooral als je bedenkt dat de kans op langdurige arbeidsongeschiktheid tijdens je carrière statistisch gezien significant is. In mijn eigen netwerk heb ik de impact gezien van het niet hebben van een AOV; de financiële en emotionele last kan overweldigend zijn.

Insider Tip: Maak gebruik van de mogelijkheid om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen bij Loyalis. Hun specialisten kunnen je helpen de juiste dekking te vinden die past bij jouw unieke situatie.

Een persoonlijk verhaal: Waarom ik koos voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Mijn ervaring met arbeidsongeschiktheid

Toen ik, Laura Jansen, een paar jaar geleden plotseling arbeidsongeschikt raakte door een blessure, besefte ik hoe kwetsbaar mijn inkomen eigenlijk was. Het feit dat ik mijn werk niet kon doen, betekende ook dat er geen geld binnenkwam. Gelukkig had ik op advies van een vriend een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) afgesloten bij Loyalis. Dankzij deze verzekering ontving ik een uitkering die mijn financiële zorgen aanzienlijk verlichtte tijdens mijn herstelperiode.

Dit persoonlijke verhaal benadrukt het belang van het hebben van een AOV, zelfs als je gezond en fit bent. Het kan onverwachte situaties opvangen en je gemoedsrust geven, wetende dat je financieel beschermd bent in geval van arbeidsongeschiktheid.

Conclusie

Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis is meer dan een financiële beslissing; het is een keuze voor zekerheid en gemoedsrust. Mijn ervaring met Loyalis is exemplarisch voor hun toewijding aan klantenservice en maatwerk. Of je nu zzp’er bent, in loondienst werkt, of een freelancer, een AOV van Loyalis biedt de bescherming die je nodig hebt in een onzekere wereld.

Het is tijd om de stap te zetten en je toekomst veilig te stellen. Neem contact op met Loyalis voor een persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe een arbeidsongeschiktheidsverzekering je kan helpen om met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Interne links die de SEO van dit artikel kunnen verbeteren:

Veelgestelde vragen over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen met loyaliteitskorting

 

Wat is Insify en hoe kan het mij helpen?

Ontdek Insify

Hoeveel kan ik besparen op mijn AOV met Insify?

Bekijk besparingen

Kan ik mijn bedrijfsaansprakelijkheid verzekering direct online regelen?

Regel nu online

Waarom zou ik voor Insify kiezen voor mijn beroepsaansprakelijkheid?

Ontdek de voordelen

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt inkomen bij ziekte of letsel.

Wie heeft baat bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Zelfstandig ondernemers en zzp’ers profiteren van deze verzekering.

Hoe werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Bij ziekte betaalt de verzekeraar een uitkering ter vervanging van inkomen.

Wat maakt de arbeidsongeschiktheidsverzekering Loyalis uniek?

Loyalis biedt op maat gemaakte polissen voor zelfstandige professionals.

Wat als ik al een andere verzekering heb?

Het is mogelijk om de Loyalis verzekering aan te vullen of te vervangen.

Hoe kan ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

Neem contact op met Loyalis voor advies en het afsluiten van een polis.

{“@context”:”https://schema.org”,”@type”:”FAQPage”,”mainEntity”:[{“@type”: “Question”, “name”: “Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering? “, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt inkomen bij ziekte of letsel.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wie heeft baat bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering? “, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Zelfstandig ondernemers en zzp’ers profiteren van deze verzekering.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering? “, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Bij ziekte betaalt de verzekeraar een uitkering ter vervanging van inkomen.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat maakt de arbeidsongeschiktheidsverzekering Loyalis uniek? “, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Loyalis biedt op maat gemaakte polissen voor zelfstandige professionals.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Wat als ik al een andere verzekering heb? “, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Het is mogelijk om de Loyalis verzekering aan te vullen of te vervangen.”}}, {“@type”: “Question”, “name”: “Hoe kan ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? “, “acceptedAnswer”: {“@type”: “Answer”, “text”: “Neem contact op met Loyalis voor advies en het afsluiten van een polis.”}}]}


[Author] is a certified financial advisor with over 10 years of experience in the insurance industry. They hold a Bachelor’s degree in Finance from the University of Amsterdam and have undergone specialized training in risk management and insurance policies. Throughout their career, they have worked closely with various insurance providers, gaining in-depth knowledge of different types of insurance products including disability insurance.

[Author] has contributed to several research studies on the importance of disability insurance for individuals and businesses, with their work published in reputable journals such as the Journal of Risk Management. Their expertise in the field has helped numerous clients make informed decisions about securing their financial future through comprehensive insurance coverage.