Leestijd: 5 minuten

Corry Konings, op haar 69ste, bewijst dat de liefde geen houdbaarheidsdatum kent. De beroemde zangeres, bekend om haar hartverwarmende levensliederen, heeft opnieuw de liefde gevonden. Een verhaal dat niet alleen haar persoonlijke geluk onderstreept, maar ook een inspirerende boodschap uitdraagt over liefde op latere leeftijd. Met haar nieuwe partner Ad aan haar zijde voelt Corry zich herboren en vol levensvreugde, een sentiment dat ze graag deelt met haar fans en volgers.

Ontdek het vermogen van Corry Konings

  • Corry Konings heeft een geschat vermogen van enkele tonnen.
  • Ze heeft geen trouwplannen met haar nieuwe liefde.
  • Ze heeft een vriendschap met koningin Máxima.

Nieuwe liefde

Corry en Ad hebben elkaar gevonden in een fase van het leven waarin veel mensen de hoop op een nieuwe liefde wellicht zouden opgeven. Hun ontmoeting was toevallig, tijdens een klein concert waar Corry optrad. Ad, een langdurige fan van haar muziek, benaderde haar na afloop voor een handtekening, wat leidde tot een dieper gesprek en uiteindelijk tot meer. “Het klikte meteen,” aldus Corry, “en van het een kwam het ander.”

Deze nieuwe relatie brengt een frisse wind in het leven van Corry. Ze deelt hoe Ad haar opnieuw heeft laten zien dat romantiek geen leeftijdsgrenzen kent. Samen genieten ze van de kleine dingen: lange wandelingen, concertbezoeken, en natuurlijk veel muziek. “Ad heeft mijn hart opnieuw laten zingen,” zegt Corry met een stralende glimlach.

Corry Konings (69) over haar nieuwe liefde: Ik ben weer verliefd

Persoonlijk verhaal: Verliefd op latere leeftijd

Op 65-jarige leeftijd, na het overlijden van haar man, besloot Anna om weer open te staan voor liefde. Ze ontmoette een charmante man tijdens een dansavond voor senioren en voelde vlinders in haar buik. Ondanks haar leeftijd realiseerde ze zich dat het nooit te laat is om opnieuw verliefd te worden. De steun en genegenheid die ze van haar nieuwe partner ontvangt, hebben haar leven op een prachtige manier verrijkt. Anna’s verhaal laat zien dat liefde geen leeftijd kent en dat het vinden van een nieuwe liefde op latere leeftijd een bron van vreugde en vervulling kan zijn.

Geen trouwplannen

Ondanks hun diepe verbondenheid en het evidente geluk dat ze samen delen, hebben Corry en Ad besloten niet te trouwen. “We zijn gelukkig zoals het nu is,” verklaart Corry. Dit besluit benadrukt een moderne visie op relaties waarbij liefde niet per se bezegeld hoeft te worden met een huwelijk. Het paar waardeert hun vrijheid en de eenvoud van hun verbintenis zonder de complicaties die een huwelijk soms met zich mee kan brengen.

Deze keuze weerspiegelt ook een grotere maatschappelijke verschuiving waarbij oudere koppels vaker kiezen voor samenwonen boven trouwen. Statistieken tonen aan dat het aantal geregistreerde partnerschappen en samenwoonrelaties onder 65-plussers in de afgelopen tien jaar aanzienlijk is gestegen. Corry en Ad staan symbool voor deze trend, en tonen aan dat liefde op elke leeftijd kan bloeien, met of zonder huwelijksakte.

Vriendschap met Máxima

Een bijzonder aspect van Corry’s leven is haar vriendschap met Koningin Máxima. Deze vriendschap begon toen Corry uitgenodigd werd om te zingen op een evenement dat door Máxima werd bijgewoond. Hun wederzijdse waardering voor muziek en cultuur vormde de basis voor een warme band. “Máxima is een inspirerende vrouw, zeer betrokken en oprecht geïnteresseerd in mensen,” vertelt Corry. Deze unieke vriendschap geeft Corry niet alleen persoonlijke vreugde maar opent ook deuren naar nieuwe muzikale en sociale kansen.

De relatie tussen Corry en Máxima toont hoe muziek mensen kan verenigen, over alle grenzen van status en achtergrond heen. Het onderstreept de kracht van culturele verbindingen en de persoonlijke impact die deze kunnen hebben.

Corry Konings (69) over haar nieuwe liefde: Ik ben weer verliefd

Dit bericht bekijken op Instagram

Corry is actief op sociale media, vooral op Instagram, waar ze regelmatig updates geeft over haar leven, zowel professioneel als persoonlijk. Een recente post toont haar en Ad genietend van een avondje uit. Deze posts zijn niet alleen een venster in het leven van Corry maar fungeren ook als een bron van inspiratie voor haar volgers. Ze demonstreert hoe je op elke leeftijd volop kunt leven en liefhebben, een boodschap die resonantie vindt bij een breed publiek.

Haar Instagram-account is een viering van haar levenslust en de vreugde die ze vindt in haar nieuwe relatie en haar blijvende carrière. Het is ook een platform waarop ze interactie heeft met haar fans, die haar steunen en aanmoedigen. Dit directe contact met haar publiek houdt haar geaard en verbonden, ondanks haar succes en bekendheid.

Corry Konings (69) over haar nieuwe liefde: Ik ben weer verliefd

Beeld: Brunopress, Instagram

De beelden die Corry deelt, zowel via officiële kanalen zoals Brunopress als op haar persoonlijke Instagram, zijn getuigen van haar geluk en levensvreugde. Ze bieden een glimp van haar dagelijkse leven en de mensen die belangrijk voor haar zijn, zoals Ad en haar vrienden, waaronder koninklijke connecties zoals Máxima.

Deze fotos zijn niet alleen belangrijk voor haar persoonlijke expressie maar spelen ook een cruciale rol in hoe het publiek haar ziet: als een toegankelijke en relatable persoonlijkheid. Ze versterken haar imago als iemand die, ondanks haar beroemdheid, authentiek en benaderbaar blijft.


Corry Konings’ leven op 69-jarige leeftijd is een prachtig voorbeeld van hoe de gouden jaren gevuld kunnen zijn met nieuwe avonturen, liefde en blijvende vriendschappen. Haar verhaal is niet alleen inspirerend maar ook een krachtig herinnering dat het nooit te laat is voor een nieuw begin. Terwijl ze haar muzikale en persoonlijke leven blijft delen, blijft ze een geliefd figuur, wiens invloed de generaties overstijgt.

Veelgestelde vragen over het vermogen van Corry Konings

Q.Wie is Corry Konings en wat is haar vermogen?

A.Corry Konings is een Nederlandse zangeres met een geschat vermogen van ongeveer 1 miljoen.

Q.Hoe heeft Corry Konings haar vermogen vergaard?

A.Corry Konings heeft haar vermogen verdiend door haar succesvolle carrière als zangeres en optredens.

Q.Wat maakt Corry Konings zo succesvol in haar vakgebied?

A.Corry Konings staat bekend om haar unieke stemgeluid en hits zoals “Huilen is voor jou te laat”.

Q.Is 1 miljoen niet een beetje weinig voor een bekende zangeres?

A.Ondanks haar succes heeft Corry Konings bewust gekozen voor een bescheiden levensstijl en investeringen.

Q.Hoe kan ik meer te weten komen over Corry Konings en haar vermogen?

A.Je kunt meer informatie vinden door online artikelen en interviews over Corry Konings’ financiële situatie te lezen.

Q.Waarom is het belangrijk om te weten hoeveel vermogen Corry Konings heeft?

A.Het kan interessant zijn om te zien hoe succesvolle artiesten hun financiën beheren en wat hun vermogen onthult over hun carrière.


Corry Konings wordt geprezen om haar openhartigheid en echtheid, zowel op als naast het podium. Haar vermogen om verbinding te maken met haar publiek heeft haar een geliefde en succesvolle zangeres gemaakt. Met meer dan 50 jaar ervaring in de muziekindustrie heeft Corry een schat aan kennis opgebouwd over het vermogen van muziek om emoties over te brengen en harten te veroveren. Haar unieke stemgeluid en oprechte passie voor muziek hebben haar talloze hits en een loyale fanbase opgeleverd. Daarnaast heeft Corry Konings bewezen een expert te zijn in het vinden van balans tussen een succesvolle carrière en een vervullend persoonlijk leven, wat blijkt uit haar recente openbaring over haar nieuwe liefde op latere leeftijd. Met haar jarenlange ervaring en toewijding aan haar vak blijft Corry Konings een inspiratie voor velen.