Leestijd: 2 minuten

Over de Blog/Auteur

Bij VermogenVisie.nl zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige informatie en inzichten om u te helpen beter te navigeren door de complexe wereld van financiën. Onze blog is meer dan alleen een bron van informatie; het is een platform voor het delen van kennis en ervaringen die kunnen helpen bij het vormgeven van uw financiële toekomst.

Over de Blog

VermogenVisie.nl onderscheidt zich door zijn diepgang, diversiteit en toegankelijkheid. Wij richten ons op een brede waaier aan financiële onderwerpen, van spaartips en investeringsstrategieën tot pensioenplanning en fiscale kwesties:

  • Begrijpbare gidsen om financieel scherp te blijven;
  • Analytische dieptestudies om de complexiteit te doorgronden;
  • Tips & tricks voor zowel novices als ervaren beleggers;
  • Interactie en gemeenschap, het kloppend hart van onze blog.

Missie van de Blog

Ons doel is niet alleen om inhoud te delen, maar om u praktische kennis te bieden die u kunt toepassen om uw eigen vermogenspositie te verbeteren. We engageren ons:

  • Toegankelijkheid: VermogenVisie.nl maakt ingewikkelde onderwerpen begrijpelijk voor iedereen;
  • Actualiteit: We bieden gedegen en actueel nieuws waarmee u uw voordeel kunt doen;
  • Zelfredzaamheid: U krijgt de handvatten om zelf aan de slag te gaan met uw financiële planning.

"Kennis is vermogen, en wij zijn hier om die kennis te verspreiden."

Over de Auteur

De geest achter VermogenVisie.nl is Jeroen van Financiën. Een gecertificeerd financieel planner met meer dan twee decennia ervaring in de financiële sector. Zijn passie voor mensen financieel wijzer maken is duidelijk te zien in elke hoek van deze blog.

Persoonlijke Aanpak

Jeroen gelooft in een persoonlijke connectie met lezers. Zijn visie:

  • De persoonlijke pen die ciijfers tot leven brengt;
  • Advies dat raakt en inspireert;
  • Een force voor financiële verandering in een digitale wereld.

Welkom bij VermogenVisie, waar uw financieel welzijn onze drijfveer is. Samen werken we naar een solide financiële toekomst.

Begin uw reis naar vermogensopbouw met ons!

Lijfrente uitkeren

Lijfrente uitkeren

Leestijd: 6 minuten Lijfrente uitkeren? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes, zoals de uitkeringsvorm, de hoogte van de uitkering en de ingangsdatum.

Uurtarief berekenen

Uurtarief berekenen

Leestijd: 3 minuten Wilt u uw uurtarief berekenen? Bereken eenvoudig het uurtarief dat u moet hanteren om hetzelfde netto te verdienen als in loondienst.

Lijfrente uitkeren

Lijfrente uitkeren

Leestijd: 7 minuten Lijfrente uitkeren? Vergelijk de uitkeringsmogelijkheden van verschillende lijfrenteproducten. Lees hier de voor- en nadelen en vraag vrijblijvend advies aan.

Brand New

Brand New

Leestijd: 6 minuten Discover the 10 best songs by rock band Brand New. The list includes songs from the band’s studio albums ‘Your Favorite Weapon’ and ‘Daisy’.