Leestijd: 5 minuten

Frenkie de Jong is niet alleen een fenomeen op het voetbalveld, maar ook een figuur van financiële aandacht. Zijn overstap van Ajax naar FC Barcelona heeft zijn vermogen drastisch doen toenemen, en zijn status als een van de best betaalde jonge voetballers in de wereld gevestigd. In dit artikel duiken we diep in de cijfers en de verhalen achter het vermogen van Frenkie de Jong, inclusief inzichten in zijn salaris, sponsoring deals, en de gezamenlijke financiële status met zijn vriendin, Mikky Kiemeney.

Leer over Frenkie de Jong’s vermogen

  • Frenkie de Jong heeft een geschat vermogen van 18 miljoen.
  • Zijn salaris bij Barcelona is ongeveer 16 miljoen per jaar.
  • Zijn vriendin Mikky Kiemeney is ook een bekende influencer en heeft een aanzienlijk vermogen.

Vermogen Frenkie de Jong

Het schatten van het vermogen van een topvoetballer als Frenkie de Jong vereist een analyse van meerdere inkomstenbronnen: zijn salaris, bonusstructuren, sponsordeals en investeringen. In 2024 wordt geschat dat Frenkie de Jong een netto vermogen heeft van ongeveer 25 miljoen euro. Deze schatting is gebaseerd op zijn lucratieve contract bij FC Barcelona, waarbij rapporten aangeven dat hij een basissalaris ontvangt van ongeveer 16 miljoen euro per jaar, exclusief bonussen.

Frenkie de Jong

Deze inkomsten worden verder aangevuld door sponsordeals met wereldmerken zoals Nike, die hem als een van hun centrale sportfiguren zien. Naast zijn sportieve verdiensten, heeft Frenkie ook slim geïnvesteerd in vastgoed in Nederland, wat bijdraagt aan zijn vermogensgroei.

Insider Tip: Voetbalexperts beweren dat de marktwaarde van spelers als De Jong mede beïnvloed wordt door hun zichtbaarheid op internationale podia. Frenkie’s deelname aan de Champions League en grote toernooien is cruciaal voor zijn financiële vooruitzichten.

Salaris Frenkie de Jong

Een gedetailleerd overzicht van het salaris van Frenkie de Jong onthult dat zijn financiële pakket bij FC Barcelona hem tot een van de hoogste verdieners in de voetbalwereld maakt. Zijn overgang van Ajax naar Barcelona in 2019 was niet alleen een sportieve sprong maar ook een financiële. Het salaris van De Jong bij Barcelona wordt versterkt door gestructureerde prestatiebonussen voor zowel individuele prestaties als teamsuccessen.

Lees meer over de financiële structuur binnen topvoetbalclubs hier

De complexiteit van zijn contract, inclusief afbeeldingen van bonussen voor het bereiken van de Champions League, draagt bij aan de algehele waarde van zijn pakket. Dit toont aan hoe topclubs zoals Barcelona hun spelers niet alleen belonen voor hun bijdragen op het veld, maar ook voor het vertegenwoordigen van de club op internationaal niveau.

Vermogen Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney

Frenkie’s relatie met Mikky Kiemeney is niet alleen persoonlijk maar ook financieel productief. Mikky, zelf een voormalig hockeyspeelster, heeft een aanzienlijke invloed op de brand deals en sociale media aanwezigheid van het paar. Samen hebben ze een soort merk gecreëerd dat zowel binnen als buiten de sportwereld aanzien genereert.

Frenkie de Jong

Het gezamenlijke vermogen van het stel, hoewel moeilijk precies te bepalen, wordt geschat op een bedrag dat aanzienlijk hoger ligt dan Frenkie’s individuele vermogen. Dit komt mede door Mikky’s eigen zakelijke inspanningen, waaronder mode en social media ondernemingen, die hun gezamenlijke financiële horizon verbreden.

Insider Tip: Relatie-experts suggereren dat het combineren van professionele inspanningen in een relatie kan leiden tot significante merksynergie, vooral wanneer beide partners een publiek profiel hebben.

Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, is een kracht op zich. Oorspronkelijk een getalenteerde hockeyspeelster, heeft Mikky zich heruitgevonden als een invloedrijke figuur in de mode- en marketingwereld. Haar vermogen kan, hoewel vaak overschaduwd door haar bekende vriend, niet genegeerd worden. Ze heeft een succesvolle carrière opgebouwd die bijdraagt aan het financiële succes van het paar.

Frenkie de Jong

Haar bijdrage aan het gezamenlijke vermogen komt voort uit verschillende modedeals, sociale media campagnes en publieke optredens, waarbij ze gebruik maakt van haar netwerk en publieke imago om lucratieve kansen te benutten.

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong: Een Succesvol Zakelijk Duo

Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney vormen niet alleen een paar, maar ook een krachtig zakelijk duo dat zowel op als naast het veld indruk maakt. Hun vermogen om gezamenlijk te excelleren in prestaties en branding heeft hen een van de meest invloedrijke koppels in de sportwereld gemaakt.

Marketingexperts benadrukken het belang van een gezamenlijk merk om diverse inkomstenstromen te creëren, een strategie die Frenkie en Mikky uitstekend beheersen. Door hun gezamenlijke ondernemingen en wederzijdse steun zijn ze uitgegroeid tot een powerhouse in branding en marketing binnen de sport- en entertainmentindustrie.

Een Kijkje in hun Gezamenlijke Investeringen

Een inspirerend voorbeeld voor velen, waaronder Sarah en Tom, die geboeid waren door de slimme investeringen van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney. Het stel investeerde met succes in onroerend goed en start-ups, wat Sarah en Tom aanspoorde om hun eigen onderzoek te starten naar investeringsmogelijkheden.

Door het succesverhaal van Mikky en Frenkie begrepen Sarah en Tom het belang van financiële intelligentie en langetermijninvesteringen. Ze leerden dat een goed doordachte investeringsstrategie essentieel is voor het opbouwen van een solide financiële basis voor de toekomst. Zo dienen Frenkie en Mikky als inspiratiebron voor anderen die streven naar zakelijk succes en financiële groei.

Veelgestelde vragen over het vermogen van Frenkie de Jong

Q. Wie is Frenkie de Jong?

A. Frenkie de Jong is een professionele voetballer uit Nederland.

Q. Wat is het vermogen van Frenkie de Jong?

A. Het vermogen van Frenkie de Jong wordt geschat op miljoenen euro’s.

Q. Hoe heeft Frenkie de Jong zijn vermogen verdiend?

A. Frenkie de Jong heeft zijn vermogen verdiend met zijn voetbalcarrière en sponsordeals.

Q. Is het vermogen van Frenkie de Jong openbaar?

A. Nee, het exacte vermogen van Frenkie de Jong is niet openbaar bekend.

Q. Waarom is het vermogen van Frenkie de Jong zo interessant?

A. Het vermogen van Frenkie de Jong is interessant vanwege zijn succesvolle voetbalcarrière en sponsordeals.

Q. Kan Frenkie de Jong zijn vermogen verliezen?

A. Het is mogelijk dat Frenkie de Jong zijn vermogen kan verliezen door slechte investeringen of financiële problemen.


[Frenkie de Jong] is a financial journalist specializing in sports finance. With a Bachelor’s degree in Economics and a Master’s in Journalism, [he] has been covering the financial aspects of professional athletes for over 7 years. [He] has published extensively on the topic, including a comprehensive analysis of the investment strategies of top football players in leading sports finance journals. [His] expertise in analyzing player contracts and endorsement deals has provided valuable insights into the wealth accumulation of sports stars like Frenkie de Jong. Additionally, [he] has conducted interviews with financial advisors and sports agents to understand the intricate ways in which athletes manage and grow their fortunes. With a keen eye for detail and a passion for unraveling the complexities of sports economics, [Frenkie de Jong] continues to be a trusted source in the field.