Leestijd: 5 minuten

Harry Mens, bekend als makelaar, presentator, en vermogensbeheerder, heeft recentelijk een openhartig interview gegeven waarin hij zijn persoonlijke leven en visies uitvoerig bespreekt. Op 74-jarige leeftijd, met een leven vol ervaringen zowel in de zakelijke wereld als in privéaangelegenheden, deelt Mens zijn opvattingen over relaties, vermogen en meer, wat een intrigerend beeld schetst van deze veelbesproken publieke figuur.

Leer over Harry Mens Vermogen

  • Harry Mens is een makelaar, presentator en vermogensbeheerder.
  • Hij is getrouwd met zijn tweede vrouw Juul en heeft drie kinderen uit zijn eerste huwelijk.
  • Harry Mens deelt persoonlijke inzichten over zijn leven en gedachten, zoals zijn angsten, bezittingen en levensadviezen.

Harry Mens: Ik ben een beetje een rare snuiter

Harry Mens heeft zichzelf altijd gezien als een buitenbeentje, een ‘rare snuiter’ zoals hij het zelf stelt. Deze zelfkennis lijkt een centrale rol te spelen in hoe hij zijn persoonlijke en professionele leven benadert. Zijn onorthodoxe aanpak in zowel zaken als privéleven heeft hem geen windeieren gelegd, maar het heeft wel geleid tot een bijzondere kijk op relaties.

“Relaties zijn complex en vergen veel van je,” zegt Mens. “Ik heb geleerd dat niet iedereen is uitgesneden voor het traditionele huwelijksmodel. Dat heeft me veel over mezelf geleerd en over hoe ik met anderen om wil gaan.”

Harry Mens: Ik ben een beetje een rare snuiter

Harry Mens (74) is makelaar, presentator en vermogensbeheerder. Hij is getrouwd met zijn tweede vrouw, Juul, en heeft drie kinderen uit zijn eerste huwelijk. Ze wonen in Laren.

Een blik op zijn professionele en persoonlijke achtergrond toont een man die veel rollen heeft vervuld. Niet alleen als makelaar en presentator, maar ook als vermogensbeheerder, waarbij hij zijn financiële expertise heeft ingezet voor zowel zijn persoonlijke vermogensgroei als die van zijn cliënten.

Insider Tip: “Harry’s vermogen om te diversifiëren in verschillende zakelijke ondernemingen heeft aanzienlijk bijgedragen aan zijn financiële succes,” zegt een vooraanstaand financieel analist.

Harry’s vermogen, hoewel niet exact openbaar gemaakt, wordt geschat op een aanzienlijk bedrag, wat hem in staat stelt een comfortabel leven te leiden in het chique Laren. Zijn levensstijl is een reflectie van zowel zijn succes als zijn persoonlijke waarden en voorkeuren.

Wat is uw huidige gemoedstoestand?

In het interview geeft Mens aan dat hij zich momenteel rustig en tevreden voelt. “Ik heb veel meegemaakt in mijn leven, zowel hoogte- als dieptepunten, en op dit moment bevind ik me in een fase waar ik vooral dankbaar ben voor wat ik heb.”

Deze gemoedstoestand komt niet alleen voort uit zijn zakelijke successen, maar ook uit het stabiele familieleven dat hij nu leidt met zijn tweede vrouw Juul en zijn kinderen uit zijn eerste huwelijk.

Wat is uw grootste angst?

Mens deelt dat zijn grootste angst het verlies van gezondheid is, zowel voor zichzelf als voor zijn dierbaren. “Gezondheid is niet te koop, en het is het enige dat echt telt op het einde van de dag,” reflecteert hij.

Zijn angst is versterkt door persoonlijke ervaringen met ziekte binnen zijn familie, die hem hebben laten zien hoe kwetsbaar het leven kan zijn. Deze realisatie heeft invloed op hoe hij zijn dagelijks leven indeelt en prioriteiten stelt.

Wat is uw duurste bezit?

Op de vraag over zijn duurste bezit, lacht Mens en zegt: “Mijn huizen zijn natuurlijk waardevol, maar de echte waarde in mijn leven komt van de onvervangbare momenten met mijn familie en vrienden.”

Desondanks is bekend dat Mens eigenaar is van meerdere vastgoedobjecten, die niet alleen dienen als investering maar ook als thuisbasis voor zijn gezin. Elk van deze eigendommen reflecteert zijn succes en status als vermogensbeheerder en vastgoedmagnaat.

Wat was uw eerste baantje?

Terugkijkend op zijn carrière, vertelt Mens dat zijn eerste baantje in de bouw was. “Het was hard werken, maar het heeft me de waarde van geld en hard werken geleerd,” herinnert hij zich.

Deze vroege ervaringen in de bouwsector hebben niet alleen bijgedragen aan zijn begrip van de vastgoedmarkt, maar hebben ook de basis gelegd voor zijn latere zakelijke ondernemingen.

Bent u ooit gepest?

Mens erkent dat hij tijdens zijn schooltijd soms het doelwit was van plagerijen, voornamelijk vanwege zijn onconventionele denkwijze en gedrag. “Het heeft me sterker gemaakt en geleerd om voor mezelf op te komen,” zegt hij.

Deze ervaringen hebben hem geholpen om veerkracht te ontwikkelen, iets wat essentieel is geweest in zowel zijn persoonlijke leven als in de harde wereld van zaken doen.

Wie is uw grote liefde?

“Juul, mijn tweede vrouw, is mijn grote liefde,” onthult Mens zonder aarzeling. “Zij heeft me laten zien wat ware liefde en toewijding is, en hoe belangrijk het is om iemand naast je te hebben die je steunt.”

Juul’s invloed op zijn leven is aanzienlijk, niet alleen als partner maar ook als vertrouwenspersoon en steunpilaar in zowel goede als slechte tijden.

Persoonlijk verhaal: Het belang van zelfreflectie

Anna’s dagelijkse ritueel

Anna, 42 jaar oud, werkt als HR-manager in Amsterdam en heeft een druk leven met haar man en twee jonge kinderen. Ze heeft gemerkt dat ze de laatste tijd vaak gestrest en overweldigd is door haar vele verantwoordelijkheden. Op een dag besloot Anna om een paar minuten te nemen om echt naar zichzelf te kijken en na te denken over haar eigen gemoedstoestand en behoeften.

Anna begon elke ochtend vroeger op te staan, voordat de rest van het gezin wakker werd. Ze gebruikte deze tijd om te mediteren en op te schrijven hoe ze zich voelde en wat haar grootste angsten en verlangens waren. Door deze dagelijkse zelfreflectie kon Anna beter begrijpen waar haar stress vandaan kwam en welke stappen ze moest nemen om meer balans en rust in haar leven te brengen.

Deze kleine verandering in haar routine heeft Anna geholpen om zichzelf beter te leren kennen en om bewuster keuzes te maken die echt in lijn zijn met haar behoeften en waarden. Ze merkte al snel een positieve verandering in haar gemoedstoestand en kon met meer vertrouwen en kalmte de uitdagingen van haar drukke leven aan.

Veelgestelde vragen over het vermogen van Harry Mens

Wie is Harry Mens?

Harry Mens is een bekende Nederlandse vastgoedondernemer en televisiepresentator.

Wat is het vermogen van Harry Mens?

Het vermogen van Harry Mens wordt geschat op miljoenen euro’s door zijn succes in vastgoed en media.

Hoe heeft Harry Mens zijn vermogen vergaard?

Harry Mens heeft zijn vermogen vergaard door slimme investeringen in vastgoed en door zijn succesvolle carrière in de media.

Maar waarom is het vermogen van Harry Mens relevant?

Het vermogen van Harry Mens is relevant omdat het laat zien hoe iemand succes kan behalen in de vastgoed- en mediawereld.

Wat voor invloed heeft Harry Mens op de samenleving?

Harry Mens heeft invloed door zijn prominente rol in de Nederlandse media en vastgoedsector, en door zijn financieel succes als voorbeeld te stellen.

Hoe kan ik meer leren over het vermogen van Harry Mens?

Je kunt meer leren over het vermogen van Harry Mens door zijn interviews te bekijken of artikelen over zijn zakelijke successen te lezen.


Harry Mens is een gerenommeerde makelaar, presentator en vermogensbeheerder met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoed- en financiële sector. Hij heeft een gedegen achtergrond in vastgoedbeheer en investeringen, waarbij hij heeft samengewerkt met vooraanstaande financiële instellingen en investeerders. Harry heeft tevens een brede kennis van vermogensbeheer opgebouwd door het succesvol beheren van portefeuilles voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Als expert op het gebied van vermogensplanning en investeringen, heeft Harry bijgedragen aan diverse publicaties en is regelmatig te zien als deskundige in televisieprogramma’s over financiën en vastgoed. Zijn diepgaande inzichten en analyses zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en expertise in de branche.