Leestijd: 2 minuten

Visie en Missie van VermogenVisie.nl

Onze Visie

VermogenVisie.nl streeft ernaar de toonaangevende autoriteit te zijn in Nederland op het gebied van financiële geletterdheid. Wij geloven dat verstandig financieel beheer de sleutel is tot het bereiken van persoonlijke vrijheid en het is onze passie om iedereen – ongeacht inkomen of achtergrond – te begeleiden naar een veilige en welvarende toekomst.

"Financiële onafhankelijkheid is niet enkel voor de rijken. Het is mogelijk voor iedereen die toegewijd is aan leren en groeien."


Onze Missie

Onze missie is vierledig:

  1. Educatie: Het aanbieden van praktische en diepgaande financiële inzichten;
  2. Empowerment: Onze lezers de middelen en het vertrouwen geven om controle te nemen over hun eigen financiën;
  3. Community: Het creëren van een ondersteunende gemeenschap waar leden van elkaar kunnen leren;
  4. Actualiteit: De laatste economische trends en nieuwtjes ter beschikking stellen zodat onze lezers altijd op de hoogte zijn van veranderingen die hun vermogen kunnen beïnvloeden.

Onze Kernwaarden

Integriteit: Bij VermogenVisie.nl is transparantie essentieel. Wij staan voor eerlijke en ethische financiële journalistiek.

Toegankelijkheid: Wij demystificeren complexe financiële concepten en maken deze toegankelijk voor onze breed publiek.

Innovatie: Onze content is altijd fris, relevant en in lijn met de nieuwste tools en technologieën binnen de financiële wereld.

Gemeenschap: De kracht van gemeenschap helpt bi jhet (samen) bereiken van financiële doelen.

Erwin Kettmann

Erwin Kettmann

Leestijd: 5 minuten Erwin Kettmann is een financieel adviseur, gespecialiseerd in verzekeringen en hypotheken. Hij is al jarenlang een vaste waarde in de branche.